Epilog

För ca 2,5 år sedan tog vi oss an utmaningen att skapa en teknisk plattform som vi trodde skulle förändra sättet för hur dagligvaruleverantörer marknadsförde sig mot konsumenter. Utgångsläget var att vi ville erbjuda konsumenterna en möjlighet att använda digitala rabatter istället för papperskuponger. Den digitala kupongen skulle dessutom erbjuda konsumenten den bästa upplevelsen och friheten på marknaden.

Earn’d its plattform gjorde det under de senast två åren möjligt för tiotusentals konsumenter att ta del av erbjudanden från över 20 stycken dagligvaruleverantörer vilka ni ser nedan.

Många hypoteser och lösningar har testats, dessutom så har marknadsunika värden skapats och tagits emot välkomnande av varumärkena. Trots detta så lyckades vi inte hitta en modell som kunde ta bolaget hela vägen. Earn’d its resa slutar här.

Vi ser fram emot att följa hur livsmedelsbranschen digitaliseras i fortsättningen och hoppas att nya konsumentvänliga produkter blommar ut.

Det är inte längre möjligt att skapa konto hos Earn’d it och alla som redan har konto har fått ett mail om att de har en begränsad tid på att få en sista utbetalning.

Earn’d it teamet

Kontakt: hej@earndit.se